Het is tijd.

Tijd voor verandering.

Het is tijd.

Tijd voor verandering.

Professionele websites voor kleine ondernemers

Vandaag de dag is de economie niet meer wat zij ooit was en bedrijven houden hun hand op de knip.

Desondanks is deze verandering niet doorgedrongen bij de grote webdesign bureau’s. Een moderne website kost daar nog steeds al snel duizenden euro’s.

Het gevolg is dat kleine ondernemingen geen professionele website op maat kunnen betalen, waardoor zij steeds verder achterblijven op de grote concurrenten.

Tijd voor verandering!

Hood biedt kleinere ondernemers professionele websites op maat voor kleine prijzen waarmee zij een gelijke kans krijgen en direct concurreren met de grootste rivalen.

Zo maakt Hood websites

Snel opgeleverd

Hood maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande systemen, structuren en layouts waardoor er met gemak 2 á 3x minder tijd nodig is om de website op te leveren.

Betaalbaar

2 á 3x minder tijd? Als u uw calculator erbij pakt – ik wacht wel even – dan zult u begrijpen dat de prijs dan ook 2 á 3x lager ligt dan bij concurrenten. Dan snapt u ook waarom we 'Hood' heten.

Gevonden worden

Verstoppertje spelen is voorbij. Websites van Hood worden zo geoptimaliseerd dat zij uitstekend worden gevonden in alle zoekmachines en niemand er meer omheen kan. * Hood is niet aansprakelijk voor gesmolten telefoons.

Website op maat

Al uw wensen worden toegepast in uw nieuwe website. Groen met paarse stippen? Alles ondersteboven? U zegt het maar!

Gloedjenieuw

Er zijn genoeg webbureau's die achterhaalde budget websites leveren. Tijd voor verandering. Hood maakt dan ook enkel gebruik van de modernste technieken en de nieuwste webdesign trends.

"Ik wil een komma in deze zin."

Normaal gezien komt er dan een dikke factuur uw kant op, omdat u het moet laten doen. Niet bij Hood. U krijgt namelijk de website achteraf weer in eigen handenmet trainingsmateriaal – zodat u zelf aan kunt passen wat u wilt.

De aanpak was professioneel en analyserend. Na 1 gesprek wist Hood al snel wat allemaal te doen stond. De teksten zijn herschreven en hierdoor een stuk pakkender geworden. Alles is veel toegankelijker geworden en uitnodigend om via de site te reageren. Ook zijn echt leuke details toegevoegd met plaatjes en foto's. Kortom, een groot succes!”
- Luuk van Croonenburg Pro-Cue